16 Haziran 2014 Pazartesi

Yeni Böbrek & Yeni Hayat...

Derlerdi hep, duyardım "Organ Nakli Hayat Kurtarır" diye.. Anladım şimdi ne olduğunu, ne demek istediklerini. İnsanın başına gelmeyince anlamıyormuş hiç..

Neredeyse 1 sene oldu benim böbreğim adres değiştireli. Sen şimdi onu seviyor, kimi zaman onunla konuşuyorsun. Su içmek istemediğin zamanlarda "Geri ver o zaman böbreğimi" dediğimde, "hayııırr, o artık benim" diyorsun.

İşte şimdi sana bu sene neler olduğunu anlatacağım..
Hastaneden çıktıktan sonra 3 ay ev hapsi yaşadık. Sen hastalanma diye. Sonrasında okula gitmen mümkün olmadığından öğretmenin Mehtap Dinçer, her gün bize geldi. Evde eğitim aldın bu sene.. Çok çalıştın, çok yoruldun ama sınıfını geçmeyi başardın..


Ben seninle daha çok vakit geçirebilmek için 5 yıldır çalışmakta olduğum Avery Dennison firmasındaki işimden ayrıldım. Mart ayından beri de Cem Abi'nin firmasından Sosyal Medya Uzmanı olarak çalışyorum. Cem Abi, Deva'nın babası. Biliyorsun :) Kimi zaman evde, kimi zaman ofisteyim. Sen neredeysen ben oradayım yani..

Anneler gününde okulun, Mavişehir İlköğretim Okulu, öğretmenin, okul aile birliğin, sınıfındaki veliler..... beni yılın annesi seçtiler.. Çok onur duydum, duygulandım..



3 aydan sonra maskeli olarak sokağa çıkmaya başladın. Kalabalık olmayan saatlerde, kalabalık olmayan yerlere götürdük seni hep. Ameliyatın 6. ayını doldurup da, doktorundan gerekli izinleri aldıktan sonra Sakız ve Midilli'ye gittik beraber. Midilli gezimiz 3 gündü. 1.5 gününü sen hastalandığın için otel odasında geçirdik ama olsun, gittik mi gittik işte :)




Bu gezmelerde yaptığımız antrenman sonrasında senin de sağlık durumunun iyi olması ve doktorunun izin vermesi sebebiyle Afi ve Sermet'in ayarlamış oldukları "Gezme Vapuru" ile bir haftalık bir seyahate çıktık.  Bu seyahate ilişkin senin ağzından yazmış olduklarımı dayının gezi sitesinde paylaşıyoruz.

http://www.gezmekguzel.com/tag/didenin-gezi-vapuru/

Bu geziden o kadar keyif aldın ki, Afi ve Sermet bu sefer de Eylül ayı için başka bir tur ayarladı. Bir de ona gideceğiz inşallah.
Sağlığın müsaade ettikçe ve sen kendine güzel baktıkça gezeceğiz bebeğim. Yapamadıklarımızın acısını çıkaracağız hep beraber..
Önümüzde çok uzun bir yaz var.. Çok yoğun. Mesela dün Karaburun'dan geldik, yarın Denizatı Hipokamp'a gidiyoruz :)) Saat gece yarısı oldu, sen hala heyecandan uyuyamadın :))
Seni çok seviyorum bebeğim, melek yüzlüm...


2 yorum:

Oytun PINAR dedi ki...

Ben de seviyorum ikinizi

Unknown dedi ki...

Beni hatirmayacaksın Dide, o kadar küçüktün seni gördüğümde. Hasta olduğunu duyduğumda ne kadar üzülmüştüm. Şimdi iyi olduğunu duyduğumda da o kadar seviniyorum. Annen gibi güçlü ol, sevgiyle kal.